O

Ontspan op vakantie met deze zeepboeken

zeepboeken vakantie

Ben je op zoek naar een ontspanning en een liefhebber van zeep? In deze blog deel ik een lijst met zeepboeken die perfect zijn om te lezen tijdens je vakantie.

Dompel jezelf onder in de wereld van zeep en laat je meeslepen door boeiende verhalen en inspirerende tips. Of je nu op het strand ligt, in een knusse tent verblijft of een avontuurlijke reis maakt, deze zeepboeken zorgen voor de ultieme ontspanning. Dus pak je koffer in, neem je favoriete zeepboek mee en geniet van de rust!

Hier zijn zeven boeken om tijdens je vakantie te lezen:

1. Thuis zeep maken van Jolanda te Roller (oui, c’est moi)- Dit e-boek biedt waardevolle informatie, goede instructies en handige tips voor zowel beginnende zeepmaker. Door lezers beoordeeld met een 8,5.

2. Zeepboek van Evelien van Zonneveld – Dit boek bevat duidelijke uitleg, fijne recepten en heeft een mooie vormgeving. Het is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in het maken van eerlijke zeep.

3. Simple Natural Soapmaking van Jan Berry – Dit boek van The Nerdy Farm Wife bevat natuurlijke zeeprecepten met eenvoudige ingrediĆ«nten. Het is Ć©Ć©n van de beste boeken over zeep maken en heeft een toegankelijke schrijfstijl.

4. Zeep van Marta Tarallo – Dit boek is een aanrader vanwege de recepten voor shampoo bars en andere DIY-beautyproducten. Het bevat veel informatie over ingrediĆ«nten en heeft mooie foto’s.

5. Smellgoods van Kenna Cote – Dit boek is een naslagwerk voor het gebruik van etherische oliĆ«n in zeep en huidverzorgingsproducten. Het bevat meer dan 40 etherische oliemengsels om zelf te proberen.

6. Pure Soapmaking van Anne-Marie Faiola – Dit boek bevat uitdagende zeeprecepten en stap-voor-stap instructies. Het is geschikt voor zeepmakers die al wat ervaring hebben en verschillende zeeptechnieken willen uitproberen.

7. Scientific Soapmaking van Kevin Dunn – Dit boek leest als een scheikundeboek en biedt diepgaande kennis over het proces van zeep maken. Het is een aanrader voor zeepmakers die geĆÆnteresseerd zijn in de wetenschap achter het ambacht.

Je kunt deze boeken vinden via Bol.com of andere boekhandels. Veel leesplezier!

Gratis e-book

Dit krijg je cadeau:

  • Voordelen eigen zeepbedrijf runnen.
  • Inzicht in Europese cosmetica regelgeving.
  • Praktische tips voor een slimme verpakking.
  • Tijdbesparing met een duidelijke aanpak.
  • Inspiratie om je zeepdroom waar te maken.
CategorieƫnBoeken Tips & Tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *