In een jaar tijd van beginner naar expert zeepmaker

Cursus zeep maken

Wil je mooie  zeep maken die goed is voor je huid? Maar wil het nog niet helemaal vlotten? Of zoek je het hele internet af naar recepten? Dan is mijn e-mailcursus iets voor jou!  Binnen een jaar tijd ga je van absolute beginner naar een ervaren zeepmaker. Leer alle tips, valkuilen, trucs en zeepgeheimen, zodat jij ook succesvol zeep kunt maken.

Leer hoe je betere zeep maakt

 

In Nederland maken steeds meer mensen zeep. Met boeken, blogs en video’s heb je als beginnende zeepmaker verbazingwekkend veel informatie binnen handbereik. Toch is dat vaak in het Engels en van wisselende kwaliteit. Zelf heb ik heel wat uren in Google doorgebracht.

 

Op mijn blog staan losse tips en recepten, maar in deze cursus heb ik al mijn kennis gebundeld. Je krijgt alleen recepten die ik zelf vaak maak en waarvan ik zeker weet dat jij ze ook kunt waarderen.

Of je nu net je eerste zeep hebt gemaakt of al een jaar bezig bent: zeep maken geeft ontzettende veel voldoening. Met deze hobby kun je alle kanten op. Ook in deze doe-het-zelf cursus ga je weer veel dingen leren die je nog niet wist over zeep maken.  

En, laten we wel wezen: hoe leuk is het om te douchen met je eigen zeep? 

Daarom nodig ik je van harte uit om je in te schrijven voor deze cursus. Wil jij zeep maken die beter is voor je huid en de natuur? 

Schrijf je dan in voor mijn cursus beter zeep maken! 

Douchen met je eigen zeep, hoe leuk is dat?

Waarom betalen voor een cursus als ik het gratis op YouTube kan leren?

Goede vraag. Je kunt zeep leren maken door YouTube video’s te bekijken, vragen te stellen in Facebook-groepen en blogs te lezen. Maar. Mijn e-mailcursus over zeep maken heeft 3 voordelen die Google je niet kan bieden:  

Alles wat je moet weten om succesvol zeep te maken zit in deze e-mailcursus.

nieuw

E-mailcursus zeep maken

Haal alles uit je hobby. Leer alle zeepgeheimen en maak elke maand nieuwe recepten.

Dit is wat je kan verwachten

In het begin mislukte mijn zeep vaak, omdat ik het verkeerde recept uitkoos. Ik bleef zitten met zachte zeep die na 1x douchen al bijna weggesmolten was. Ook de kleur pakte niet altijd even goed uit. Laat mij je helpen om betere zeep te maken met mijn recepten. Dit is wat je kan verwachten: 

zeep maken zonder loog

Module 1

Duidelijke instructies

Module 2

Voor elk niveau

Module 3

Goede zeeprecepten

Module 4

Welkom bij de zeepclub

Heb je er nu al zin in?

Is deze doe-het-zelf cursus iets voor jou?

Dit is voor jou als je:

Dit is niet iets voor jou:

nieuwsgierig geworden?

Lees wat anderen te zeggen hebben

Allereerst vind ik echt dat je een topsite hebt. Door jou uitleg durfde ik het aan om ook eens een poging te wagen. 

– Priscilla

Bedankt, voor je goede uitleg zodat deze hobby een blijvertje is🤗

– Vincent

Geweldig mooi initiatief!!”

– Marjolein

De meestgestelde vragen

Wil je beter zeep leren maken? En werk je graag met 100% natuurlijke ingrediënten? Dan helpt deze training  je op weg. Zonder twijfel. Binnen een jaar ga je van absolute beginner naar een ervaren zeepmaken. 

De lessen en recepten zijn zelfstudie. Als je dat niet ziet zitten, dan is deze cursus niks voor jou. Wil je het samen doen? Dan kun je een zeeples bij me nemen in Amsterdam.

Zeker! Als je deze pagina leest en enthousiast wordt, dan ben je meer dan welkom. In deze cursus ga je aan de slag met nieuwe ingrediënten en nieuwe zeeptechnieken. Je wordt hoe dan ook uitgedaagd. De eerste paar recepten zullen je misschien gemakkelijk afgaan, maar daarna wordt het zeker weten moeilijker. Er zit ongetwijfeld genoeg nieuwe dingen voor je in deze cursus.

Helemaal niet. Deze doe-het-zelf cursus kun je in eigen tempo volgen. Je kunt je op elk moment aanmelden en elke maand krijg je toegang tot nieuwe informatie en recepten. 

Na een jaar heb je toegang tot alles. 

Je kunt zo snel of langzaam door de lessen heen gaan als je zelf wilt. Er zijn geen deadlines en geen huiswerk… alleen maar leuke dingen.

Zodra je je inschrijft voor de cursus, heb je twee jaar toegang. Dus nu kopen en later volgen kan ook. Plus, elke keer als ik de cursus update, krijg je daar ook toegang toe.

Elke maand stuur ik je een aantal recepten toe. Je kunt deze bekijken op je telefoon, de iPad of uitprinten. Nadat je de bestelling hebt afgerond, ontvang je gelijk de eerste recepten.

Met deze cursus lukt bijna elk recept. De recepten beginnen makkelijk en bouwen naarmate het jaar vordert op. Zo ga je steeds een stapje verder in het zeepmaakproces. Ik heb alle recepten meermaals gemaakt en getest. 

Voor de een wel, voor de ander niet. Kijk, op mijn blog staan losse tips en recepten. In dit programma ga je langere tijd aan de slag om iets nieuws te leren. Met veel meer recepten en met mij als zeepcoach waaraan je tussendoor vragen kunt stellen. 

Dan voeg ik je toe aan de lijst. Dit gebeurt doorgaans binnen 2 werkdagen. Daarna krijg je toegang tot de zeeprecepten en ontvang je meer informatie per mail.

Ik denk dat je heel blij gaat zijn met de cursus, maar in het geval dat je besluit dat het niets voor jou is, heb je als consument 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen

Stuur me gewoon een e-mail om me te laten weten dat de cursus niet is wat je ervan verwacht had, en ik betaal je het inschrijvingsgeld terug, zonder gedoe.

 Voor zakelijke aankopen, dus aankopen die je doet als ondernemer, geldt géén herroepingsrecht of wettelijke bedenktijd.

E-book zeep maken is uit

Hi, ik ben Jolanda

zus, zeepmaker en blogger

Ik ben Jolanda en ik ben zeepmaker en blogger. 

Op zeepzus.nl schrijf ik artikelen en deel ik recepten. Zo probeer ik je op toegankelijke wijze natuurlijke zeep te laten maken.  

Als ik geen vetten en loog aan het mengen ben, houd ik van reizen, schrijven en ’s ochtends koffie drinken met mijn vriend. 

Kom naar mijn Amsterdamse zeepkeuken en ik zal je stap-voor-stap vertellen hoe je beter zeep maakt. Het is bijna alsof ik je naast je sta, terwijl jij je de zeep maakt.

E-mailcursus zeep maken voor €99

Dit ga je uit de cursus halen: