O

Opdracht: Productie van Handgemaakte Natuurlijke Cosmetica

baby cosmetica producenten gezocht

Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van handgemaakte natuurlijke cosmetica voor baby’s en zwangere vrouwen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan ondersteunen bij de productie van onze cosmetica. De opdracht betreft het hele productieproces, van het mixen van ingrediënten tot het afvullen en verpakken van de eindproducten.

Wij zorgen voor de aanlevering van de grondstoffen en verpakking materialen en jullie zorgen voor de productie en het afvullen van de eindproducten!

Het gaat vooral om het maken van een soort whipped shea butter en een andere huidboter met bijenwas, maar ook wat huidolien en bad thee moet worden gemaakt. Plus onze babyzeep.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maken van handgemaakte cosmetica en het ook echt leuk vindt om te doen.

Secuur werken is echt een vereiste omdat we dus producten maken voor baby’s en zwangere vrouwen dus het is echt zaak dat de recepten precies zo gemaakt worden als omschreven!

Uiteraard staat hier een leuke vergoeding tegenover en hopelijk een langdurige samenwerking!

Wanneer je hier interesse in hebt of je wilt graag wat meer informatie stuur ons dan even een mailtje naar: [email protected], appen of bellen kan ook naar: 020-7820050.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *