18x geurcombinaties voor zeep

laat je zeep heerlijk ruiken

zeep & zus®

18 geurcombinaties voor je zelfgemaakte zeep

Of je nu voor het eerst zeep maakt of een zeepkoningin bent, je kunt altijd wat nieuwe inspiratie gebruiken. In dit compacte e-book geef ik 18 geurcombinaties om je zeep op natuurlijke wijze te geuren.  

 In de afgelopen jaren heb ik heel wat zeep gemaakt en me verder verdiept in dit onderwerp.De geuren houd ik het liefst helder en eenvoudig, zodat je niet gelijk een heleboel verschillende etherische oliën hoeft aan te schaffen.

Tegelijkertijd zijn ze wel diep genoeg. Van stoer tot zacht, van fris tot bloemig, van helder tot dromerig. Alles komt samen in mijn nieuwe e-book.

Je kunt ‘m  voor  €9,00 kopen. Via Plug & Pay reken je veilig af. Je ontvangt het e-book dan direct per mail. Meer weten? Hieronder heb ik nog een paar voordelen voor je op een rijtje gezet.

Handig overzicht

Naast de geurcombinaties, geef ik een handig overzicht over de maximale hoeveelheid per zeeprecept.

ETHERISCHE OLIE

De combinaties zijn voor etherische oliën. Zo maak je een thuis je eigen natuurzeep. 100% biologisch afbreekbaar.

ook voor gietzeep

Maak je geen zeep volgens de koude methode maar gietzeep of een rebatch? Dan kun je dezelfde geuren en hoeveelheden aanhouden als in dit boek.

Webwinkels

Geen idee waar je deze natuurlijke aroma's kunt kopen? Achterin geef ik een lijstje met webwinkels en mijn favoriete merken.