Mini-cursus zeep maken

Je wilt meer tijd voor jezelf en bent ready om nieuwe hobby uit te proberen. Alleen heb je nog een klein zetje nodig in de goede richting. Meld je dan nu aan voor mijn mini cursus zeep maken. Binnen een week maak jij je eerste zeep. Elke dag ontvang je een mail met duidelijke instructies, tips en tricks en een foolproof recept. Zo wordt je eerste zeep gelijk een succes!

Je start aanstaande maandag met de eerste van de 7 mails om jouw eerste zeep te maken.

De eerste 11 nieuwe deelnemers krijgen de cursus voor €11. Mijn geluksgetal 🙂 ✨✨

Al meer dan 1000 vrouwen gingen je voor.

kokoszeep maken
JA, IK WIL GRAAG MEEDOEN MET DE MINI-CURSUS 😅
.

* Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je e-mails van Zeep & Zus wilt ontvangen. Deze mails bevatten tips, downloads, advies en af en toe een aanbieding. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

1000+ vrouwen gingen je voor

en dit is wat ze zeggen

testimonials
review mini cursus

Maak in 7 dagen je eerste zeep

Je wilt meer tijd voor jezelf, geen troep meer op je huid of eens een nieuwe hobby uitproberen. Of misschien heb je al wel eens vaker zeep gemaakt, maar tot nu toe zonder succes.

Het is mogelijk om zeep te maken die goed is voor je huid en de aarde. In deze korte e-mailcursus leer je precies hoe je dat doet.

Je leert de basis van zeep maken, de chemische reactie, welke ingrediënten en spullen je nodig hebt en krijgt een foolproof recept. Hoe leuk is het als je straks kunt douchen met je zelfgemaakte zeep of deze cadeau kan doen? 

Meld je aan voor mijn mini-cursus en maak binnen een week je eerste zeep. In deze training leer je zeep te maken vanaf nul met betaalbare en gemakkelijk te vinden ingrediënten en spullen. 

Vul je hierboven of hieronder je gegevens in en check je inbox. De mini-cursus start aanstaande maandag. Ik heb er superveel zin in!

Dit is wat je krijgt

De totale waarde van deze e-mailcursus is €47,-. Maar omdat ik jou wil helpen om te beginnen kun je nu tijdelijk meedoen voor maar €11,-

Veelgestelde vragen

Deze cursus is geschikt voor beginners. Een aantal deelnemers gebruikt het als opfriscursus. Wil je vaker zeep gaan maken? Volg dan mijn Soap Boostcamp.

Zeven dagen, zeven mails. Niets ingewikkeld. Inclusief mijn foolproof zeeprecept. Tip: sla de mails op in een apart mapje. Dan kan je ze later nog eens terugkijken.

Ongeveer 30-45 minuten per dag. Je leest de mails en artikelen en moet waarschijnlijk nog wat ontbrekende spullen aanschaffen. Op het einde maak je het zeeprecept. Daar ben je waarschijnlijk 1-1,5 uur mee bezig. Het is goed te doen als je er een beetje tijd voor vrijmaakt.

Afrekenen kan met een creditcard, iDeal of Bancontact (klik op de drie puntjes naast de betaalmethodes om er meer te openen). Woon je in Duitstland? Dan kun je ook met Sofort en Giropay betalen.

Op het mailadres dat je invult tijdens het afrekenproces of voor de ontvanger aan wie je het cadeau wilt geven. Vul dus een mailadres in dat je dagelijks checkt.

Zo niet, stuur dan gerust een mail naar [email protected], dan helpen we je graag verder.

Hi, ik ben Jolanda

en leer jou hoe je biologische zeep kunt maken. Ik wil dat je op een leuke en zelfverzekerde manier je hobby uit kan oefenen. Met mijn blog en kleinschalige workshops ben ik er om je te helpen.

Als je klaar bent voor de next step, nieuwe recepten wilt maken en stap-voor-stap instructies wilt, dan is online cursus iets voor jou. 

GIMMe de MINI-CURSUS ZEEP MAKEN 😅
.

* Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je e-mails van Zeep & Zus wilt ontvangen. Deze mails bevatten tips, downloads, advies en af en toe een aanbieding. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.