Gratis mini-cursus zeep maken

Je hebt mijn beginnershandleiding doorgenomen en bent ready om natuurlijke zeep te gaan maken. Alleen heb je nog een klein zetje nodig in de goede richting. Meld je dan nu aan voor mijn mini cursus zeep maken. In 7 dagen maak jij je eerste zeep. Elke dag ontvang je een mail met duidelijke instructies, tips en tricks. Je krijgt ook een foolproof beginnersrecept, zodat je eerste zeep gelijk een succes wordt.

kokoszeep maken
JA, IK WIL GRAAG MEEDOEN MET DE MINI-CURSUS 😅
.

* Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je e-mails van mij wilt ontvangen. Deze mails bevatten tips, downloads, advies en af en toe een aanbieding. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Maak in 7 dagen je eerste zeep

Je hebt mijn beginnershandleiding doorgenomen en bent klaar om zeep te gaan maken. Of misschien heb je al wel eens vaker zeep gemaakt, maar tot nu toe zonder succes.

Het is mogelijk om zeep te maken die goed is voor je huid en de aarde. In deze gratis e-mailcursus leer je precies hoe je dat doet. Je leert de basis van zeep maken, de chemische reactie, welke ingrediënten en spullen je nodig hebt en krijgt een foolproof recept. Hoe leuk is het als je straks kunt douchen met je zelfgemaakte zeep of deze cadeau kan doen? 

Meld je aan voor mijn mini-cursus en maak binnen 7 dagen je eerste zeep. In deze training leer je zeep te maken vanaf nul met betaalbare en gemakkelijk te vinden ingrediënten en spullen. 

Vul je hierboven of hieronder je gegevens in en bevestig via je inbox. 

Dit is wat je krijgt

Hi, ik ben Jolanda

en leer jou hoe je zelf zeep kunt maken. Ik wil dat je op een leuke en zelfverzekerde manier je hobby uit kan oefenen. Met mijn blog ben ik er om je te helpen.

Als je klaar bent voor de next step, nieuwe recepten wilt maken en stap-voor-stap instructies wilt, dan is mijn e-mailcursus iets voor jou. 

GIMMe de MINI-CURSUS ZEEP MAKEN 😅
.

* Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je e-mails van mij wilt ontvangen. Deze mails bevatten tips, downloads, advies en af en toe een aanbieding. 

Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.