D

De leukste zeepbakjes van Dille & Kamille

rond zeepbakje dille en kamille gespikkeld

Bij Dille & Kamille kun je steeds beter terecht voor verzorgingsproducten– en accessoires. Ik kocht er – alweer een tijdje terug – een zeepbakje. Eentje met gaatjes die het water wél doorlaat. Zonder smurrie onder je zeep.

Zeep is hartstikke leuk, maar heeft ook een nadeel: het juiste zeepbakje uitkiezen. Eentje waardoor de zeep wel droogt. Er blijft een plasje water achter, waardoor het zeepje nooit echt goed droogt. In een plasje stilstaand water. In plaats daarvan wordt het klam, stroperig en half gesmolten zeep. Misschien wil je het zelfs niet meer gebruiken.

Als je nog steeds een doorsnee Ikea-schaaltje gebruikt, kun je overstappen op een zeephouder met een  zeefje, eentje met gaatjes erin (zodat het water weg kan lopen). Met onderstaande zeepbakjes voorkom je een half gesmolten blok zeep. Of jij je zelfgemaakte zeepjes nu onder de douche of naast de wasbak te drogen legt.

marmeren zeepbakje dille en kamille

Het meest stijlvolle zeepbakje

Marmer: we zien het inmiddels ook weer terug in keukens.  En marmer hoeft niet altijd wit te zijn, bewijst bovenstaand exemplaar. Er zit een subtiel gaatje in het midden, om het water weg te kunnen laten lopen. Dit stijlvolle zeepbakje past zowel in een klassieke als strakke badkamer. Het zal niet misstaan op je wasbak.

Prijs: €11,95 via Dille & Kamille

Bestel online

 

rond zeepbakje dille en kamille gespikkeld

Het rondste zeepbakje

Misschien heeft het iets met mijn Vrije Schooltijd te maken, maar ik houd van ronde vormen. Het is natuurlijker en rustiger dan een hoekig exemplaar. Dit bakje is gemaakt van aardewerk. He bestaat uit een ondiep schaaltje en bijpassend uitlekbakje met vier gaatjes. De spikkeltjes maken dit exemplaar best schattig. Bovendien neemt het niet te veel ruimte in: handig voor je gastenzeepjes in het toilet of je kleine wasbak als je in een studio woont.

Prijs: €4,95 via Dille & Kamille

Bestel online

 

roestvrijstaal zeepbakje dille en kamille

♥ Lees ook: Gietzeep maken in 15 minuten 

Het meest praktische zeepbakje

Dit zeepbakje heeft een tijdloos ontwerp. Ik vind het zelf de meest praktische optie. Dit roesvrijstalen zeepbakje heeft met 5 gleuven en een uitlekbakje genoeg ruimte om je zeepresten en water op te vangen, terwijl je jouw blok te drogen legt. Het houdt je zeep in elk geval goed schoon. Af en toe het bakje legen en klaar is kees.

Prijs: €4,95 via Dille & Kamille

Bestel online

 

wit gespikkeld langwerpig zeepbakje dille en kamille

Het leukste langwerpige zeepbakje

Dit is de grote zus van het ronde zeepbakje. Dit langwerpige exemplaar biedt ruimte voor een groter stuk zeep. Met dit leuke, keramieken bakje houd je de zeep veilig en droog. De stippen fleuren je badkamer of toilet direct op.

Prijs: €4,95 via Dille & Kamille

Bestel online

Het meest stijlvolle zeepbakje

♥ Lees ook: de 10 beste cadeaus voor zeepmakers

Het zeepblikje voor onderweg

Het lijkt alweer eventjes geleden, maar wie weet mogen we van de zomer weer op vakantie. Ik ga nog wel eens uit logeren, bijvoorbeeld tijdens de kerst. Mijn zelfgemaakte zeep neem ik dan mee in een blikje. Het droogt alleen wat minder goed, maar je zeep is beschermd in je tas.  Dit handige blik vind ik ideaal om zeep in te bewaren en mee te nemen tijdens een weekendje weg. PS: er past 150 gram zeep in.

Prijs: €2,95 via Dille & Kamille

Bestel online


CategorieënTips & Tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *