H

Het is zover! Mijn e-boek over zeep maken is uit

E-book zeep maken is uit

Op 5 mei kondigde ik op Instagram aan dat ik een e-book ging uitbrengen over zeep maken.

Twee maanden geleden alweer.

In de tussentijd heb ik heel wat zeepjes gemaakt. Sommigen haalden de lakmoesproef niet. Zo vond ik de eerst mojito shampoobar naar limoen geuren, maar niet écht naar mojito.

Tijd voor een update.

Ik ben zo blij dat ik dit nieuws eindelijk met je kan delen. Mijn eerste zeep e-boek is afgelopen weekend verschenen. Meer informatie vind je hier.

Wat daaraan vooraf ging? Nou, heel wat weekenden en avonduren doorploeterden. Ook met mooi weer. Mijn blog combineer ik namelijk met een fulltime baan als SEA Specialist.

Tweeduizend mensen per maand bereiken

Wat ik zo leuk vind aan het schrijven over zeep? Dat ik tweeduizend mensen per maand bereik met dezelfde hobby. En waarmee ik mijn recepten, blunders en tips kan delen.

Nieuwe dingen uitproberen.

Dat ik elke week wel een vraag krijg. Of een bedankje.

Dat ik elke week wel een vraag krijg. Of een bedankje.

Deze passie heeft voor mijn eerste e-book gezorgd. Ik wilde een praktisch boek schrijven met een aantal recepten waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat kun je allemaal verwachten? In het boek loods ik je stap-voor-stap door het zeepproces.

Meestal mislukken de eerste twee batches zeep. Met dit boek weet je zeker dat het wel goedkomt.

Ben je al wat verder? Dan zijn de gezichts- en haarzeep ook leuk om eens mee te experimenteren.

Digitaal zeepboek

Thuis zeep maken e-boek

Waardering: 4 uit 5.

Voor maar €20,00

In mijn winkelwagen

Good to know:

Aantal pagina’s: 72 pagina’s

Formaat: digitaal PDF-bestand

Waarom dit e-boek over zeep maken?

Ongeveer een jaar geleden startte ik mijn zeepblog. De eerste website gooide ik in de prullenbak, nadat ik er al ruim twee maanden aan had gesleuteld. Het bleek namelijk dat de website helemaal niet goed op mobiel werkte.Ook had ik allerlei toeters en bellen aangebracht. Niet nodig!  Ik ging terug naar de essentie: ik moest informatie en recepten kunnen delen. Met mensen die ook van zeep maken hielden. Punt. Had ik tijd kunnen besparen door niet gelijk de meest uitgebreide website van de wereld te willen bouwen? Ja. Had een boekje mij kunnen helpen? Waarschijnlijk wel. 

Flash forward: een jaar later blog ik nog steeds over zeep en krijg ik steeds meer vragen per mail en via Instagram. Veel beginnende zeepmakers lopen tegen dezelfde dingen aan of lopen met dezelfde vragen rond. Zo kwam ik op het idee van mijn e-boek. Voor als je ook van plan bent om zeep te maken of het allemaal nog eens na wilt lezen in het Nederlands.

Zeep maak ik puur omdat ik het leuk vind

Zeep maak ik puur omdat ik het leuk vind. En ik kan zo tien redenen opnoemen wat er zo leuk is aan zeep maken, maar misschien wel het leukste is dat ik deze passie met jou deel. Het maakt niet uit of je net begint, waar je woont, wie je bent of wat je in het dagelijks leven doet, bijna iedereen kan op een dag besluiten om zeep te gaan maken.  

Bestel mijn boek direct voor €20 via deze link. Het boek is inmiddels al meer dan 25x verkocht

Het boek is inmiddels als meer dan 25x verkocht.

En iedereen maakt het ook weer op zijn eigen manier. Daarom kijk ik ook graag naar creaties van andere zeepliefhebbers. Deel ze gerust via @zeepzus :). 

Veelgestelde vragen

Kan ik het e-book uitprinten?
Ja! Het Thuis zeep maken e-book is een afdrukbaar PDF-bestand. Je kunt het vervolgens in een mapje of ringband klapper stoppen.
Hoe kan ik het e-book downloaden?
Na aankoop heb je 1 jaar de tijd om het bestand te downloaden. De download link vervalt na 1 jaar of na 25 downloads. Als je problemen hebt met het downloaden van het bestand of het in de toekomst weer nodig hebt, stuur dan me dan een bericht. Dan kan ik altijd een bijgewerkte link sturen.
Hoe kan ik afrekenen?
Afrekenen kan met een creditcard, iDeal of Bancontact (klik op de drie puntjes naast de betaalmethodes om er meer te openen). Woon je net over de grens? Dan kun je ook met Sofort en Giropay betalen.
Heb je ook een papieren versie?
Op dit moment heb ik nog geen papieren versie. Mocht er (in de toekomst) veel animo voor zijn, dan misschien wel. Laat het dus gerust weten als je voorkeur naar een papieren versie uitgaat.
CategorieënBasiscursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.